Mijn naam is Mehmet Safa Can Yılmaz en ik heb de eer om voorzitter te zijn van het bestuur van SV Anatolia. Momenteel ben ik bezig met mijn master in Economie met een specialisatie in Openbaar Beleid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als geboren en getogen Amsterdammer voel ik me sterk verbonden met onze mooie stad en de Turkse gemeenschap hier.

Ik ben begonnen bij Anatolia als commissielid acquisitie, waar ik verantwoordelijk was voor het onderhouden van contacten met onze sponsoren. Vervolgens nam ik de functie van penningmeester over in het dagelijks bestuur, waar ik verantwoordelijk was voor de financiën van SV Anatolia. Na een jaar als penningmeester werd ik verkozen als de nieuwe voorzitter van SV Anatolia.

In mijn rol als voorzitter richt ik mij op het coördineren van het dagelijks en algemeen bestuur en ben ik voornamelijk gericht op de lange termijn doelen van SV Anatolia. Daarnaast onderhoud ik contacten met onze raad van advies, andere verenigingen en universiteiten in Nederland, waaronder de Vrije Universiteit Amsterdam.

Tot slot wil ik graag benadrukken dat ik altijd open sta voor contact met onze leden, dus schroom niet om contact met mij op te nemen!

Contact: voorzitter@svanatolia.nl